Унгарският премиер Виктор Орбан изрази днес увереността си, че Доналд

...
Унгарският премиер Виктор Орбан изрази днес увереността си, че Доналд
Коментари Харесай

Виктор Орбан уверен в преизбирането на Доналд Тръмп

Унгарският министър председател Виктор Орбан изрази през днешния ден увереността си, че Доналд Тръмп ще бъде избран отново за американски президент на изборите през ноември, съобщи Ройтерс.

Орбан посочи в изявление за Ройтерс, че не е правил проекти за това по какъв начин ще работи при възможен различен процес на събитията. Нямам проект Б, посочи унгарският водач националист.

" Единствената причина, заради която заставам тук, откакто съм прекарал над 30 години в политиката, е, че постоянно имам вяра в моя проект А. С Тръмп имаме извънредно положителни връзки. Вероятно равнището на неприкритост, положително отношение и взаимопомощ ще бъдат по-ниски (ако завоюва претендентът на демократите Джо Байдън). Моята прогноза ще се реализира. Тръмп ще завоюва ", сподели Орбан.

На въпрос по какъв начин ще се отрази на Европейския съюз възможното преизбиране на Тръмп за президент на Съединени американски щати, Орбан съобщи, че то ще бъде удар за хората, които възприемат Европейски Съюз като съюз, централно място в който заемат европейските институции.

" Ако разбирате Европейския съюз като централизирана власт ", построена върху институциите, " Тръмп не е най-хубавият избор. Ако вярвате обаче, че Европейски Съюз не е освен това от общественост, формирана от страните членки, то Тръмп е добър вид, в случай че не и най-хубавият ", съобщи Орбан.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР