Унгарският премиер и лидер на управляващата партия Фидес Виктор Орбан

...
Унгарският премиер и лидер на управляващата партия Фидес Виктор Орбан
Коментари Харесай

Орбан не спира - почва кампания за евроизборите с антиимигрантски уклон

Унгарският министър председател и водач на ръководещата партия " Фидес " Виктор Орбан показа предизборната си стратегия за идните избори за Европейски парламент, съобщи БГНЕС.
Програмата има седем точки. Според Орбан " на 26-ти май ще се гласоподава за това дали Европейски Съюз ще се управлява от промигрантски или от антимгрантски политици ". Виктор Орбан прикани " решаването на мигрантския въпрос да бъде отнето от ръцете на бюрократите в Брюксел ".
" Страните не би трябвало да се задължават да одобряват мигранти. Никой в Европейския съюз не би трябвало да бъде одобряван без документи. Трябва да бъде отстранена паричната помощ и визите за мигранти ", сподели Орбан и добави: " Брюксел не би трябвало да поддържа финансово неправителствените организации на Сорос, които подкрепят мигрантите ".
" Брюксел би трябвало да употребява средствата си за отбрана на границите. Никой в Европа не би трябвало да бъде дискриминиран единствено тъй като е християнин. Начело на Европейския съюз би трябвало да застанат антимигрантски водачи ", съобщи още Виктор Орбан.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР