Унгарският министър-председател Виктор Орбан е потвърдил, че ще присъства на

...
Унгарският министър-председател Виктор Орбан е потвърдил, че ще присъства на
Коментари Харесай

Премиерът на Унгария ще гледа мача с България на живо

Унгарският министър-председател Виктор Орбан е удостоверил, че ще участва на мача на националните тимове на Унгария и България довечера. Втората за българите европейска подготовка от група G стартира в 21.45 часа и ще се играе на стадион " Пушкаш Арена ".

59-годишният маджарски министър председател е сериозен почитател на футбола, както и на МОЛ Види на клубно равнище. А любовта му към най-популярната игра се показва в вложения за милиони евро в инфраструктурата, организацията и обезпечаването на тимове и райони. От протокола на министерския съвет на страната са удостоверили пред футболната федерация, че Орбан ще бъде в Супер-ВИП-ложата довечера, а паралелно до него ще седне и президентът на БФС Борислав Михайлов.

За Орбан това е втора среща на високо равнище, на която ще върви като фен в границите на 10 дни, откакто посети и дуела сред Ференцварош и Байер (Леверкузен) в Лига Европа на 16-и март.

Иначе домакините демонстрираха отношение на най-високо равнище към българския тим и делегацията. Ангажирани асистенти непрекъснато се интересуваха на кой какво му липсва, с цел да решат проблема както на " Пушкаш Арена ", по този начин и въз основата на националния отбор " Телки ", която се намира на 20 километра северно от Будапеща./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР