Унгарски евродепутат-хомофоб бе заловен на нелегално гей парти в Белгия.

...
Унгарски евродепутат-хомофоб бе заловен на нелегално гей парти в Белгия.
Коментари Харесай

Унгарски евродепутат-хомофоб - спипан на нелегално гей парти

Унгарски евродепутат-хомофоб бе хванат на незаконно гей празненство в Белгия. Йозеф Сайер се опитал да избяга по водосточна тръба, само че се наранил и бил хванат. Позовал се на депутатския си имунитет и управляващите го пуснали. Заради абсурда обаче е подал оставка.
Партито се провело на улица Стенстрад, покрай Гран Плас в петък вечер. Участвали са над 20 мъже, съвсем всички от които - голи. Сред присъстващите имало народен представител и посланик. Намерени били и опиати, осведомят от в. “Гардиън”. Сайер призна, че той е бил политикът, който е участвал на скандалният ваучър.

" Не съм използвал опиати. Предложих на управляващите да ми създадат тест на място. Властите настояват, че е открито хапче екстази. Не е мое и не знам кой и по какъв начин го е сложил ", показва Сайер пред " Евронюз ".

Сайер е началник на делегацията в Европарламента на Фидес, партията на Виктор Обран. Той е и един от радетелите за конституционните промени в Унгария, съгласно които бракът е “съюз сред мъж и жена”. Евродепутатът е безжалостен съперник на еднополовите двойки и нееднократно е изразявал ясно крайните си позиции по тематиката.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР