Унгария защити антиимигрантската си позиция пред Организацията на обединените нации

...
Унгария защити антиимигрантската си позиция пред Организацията на обединените нации
Коментари Харесай

Унгарският външен министър в ООН: Ще запазим хомогенното си християнско общество

Унгария отбрани антиимигрантската си позиция пред Организацията на обединените народи с аргумента, че е решена да резервира хомогенното си християнско общество, съобщи „ Ройтерс”.

" Първо и най-важно, държавното управление е твърдо уверено, че унгарският народ има правото да живее в сигурност, без да го е боязън от терористични зверства ", съобщи през днешния ден външният министър Петер Сиярто пред Комитета на Организация на обединените нации за цивилен и политически права.

През 2015 година Унгария има " горчив опит ", когато към 400 000 мигранти минаха през територията й на път за Западна Европа, " незачитайки никакви правила ", сподели той. Повечето от тях бяха мюсюлмани, бягащи от спорове в Близкия изток. Будапеща отговори с издигането на ограда по границата си и отменяне на предложенията на Европейски Съюз за следствие на мигранти въз основата на квотна система.

" Унгарското държавно управление не позволи незаконни мигранти и няма да позволява в бъдеще ", сподели Сиярто. Той добави, че " унгарците са живели през последните 1000 години в християнско общество, в интегрирано и хомогенно общество, което считаме за скъпо и продължаваме да държим на това ".

Той добави, че неправителствените организации, които лобират за повече приемливост към имиграцията, не са определени и не съставляват унгарския народ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР