Унгария води на България с 3:0 на полувремето в мач

...
Унгария води на България с 3:0 на полувремето в мач
Коментари Харесай

Унгария ни вкара три до полувремето

Унгария води на България с 3:0 на полувремето в мач от група G на евроквалификациите. Домакините оправдаха своя статут на любимец в дуела на " Пушкаш Арена " в Будапеща.

Селекционерът на " лъвовете " Младен Кръстаич заложи на дебютанта от втора полска дивизия Ивайло Марков. На вратата остана Даниел Наумов, а пред него в отбрана вместо контузения Петко Христов и Християн Петров започнаха Ивайло Марков и Пламен Гълъбов. Валентин Антов бе запазил мястото си от мача с Черна гора. В халфовата линия започнаха Йоан Стоянов и Илия Груев, Янис Карабельов, Марин Петков и Никола Илиев, които замениха Иван Йорданов, Филип Кръстев и Илиан Илиев. В нахлуване двойката беше Кирил Десподов - Спас Делев.
Още в 6-ата минута най-поврътливият в състава на Унгария Собослай подаде към Роланд Салай, Наумов избави удара му, само че при добавката Балинт Вечей откри резултата. Три минути по-късно удар на Пламен Гълъбов с глава бе неакуратен и не разреши на играча да изравни. Унгарците играха на скорост, като Мартин Адам, Бола и Собослай изтормозиха българската отбрана в първия половин час. 
В 26-ата минута Собослай извърши директен свободен удар в жанр Лео Меси, трансферира стената, и вкара за 2:0, а в 39-ата минута още веднъж той ошашави българската отбрана и подаде към Мартин Адам, който вкара за 3:0. В 44-ата минута за стотен път Собослай нахлу по дясното крило и центрира в наказателното поле, Антов пресече подаването, а след инспекция с ВАР бе потвърдено, че игра с ръка на българина няма и унгарците не могат да претендират за желаната от тях дузпа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР