Унгария публикува национално допитване, в което гражданите се приканват да

...
Унгария публикува национално допитване, в което гражданите се приканват да
Коментари Харесай

С анкета Орбан пита унгарците одобряват ли санкциите на ЕС срещу Русия

Унгария разгласява национално допитване, в което жителите се приканват да гласоподават дали са съгласни, или не с опълчването на държавното управление със глобите на Европейския съюз против Русия поради нейното навлизане в Украйна, оповестява " Франс прес ".

Вярваме, че глобите ни унищожават, се акцентира на формалната страница на унгарското държавно управление във Facebook, където е оповестена анкета със седем въпроса.

Премиерът Виктор Орбан, който през последните години търси близки връзки с съветския президент Владимир Путин, постоянно

Според него те нанасят повече щета на Европа, в сравнение с Русия, като заплашват енергийните доставки и ценовата непоклатимост.
 Орбан се готви за дълга война в Украйна и недоволства от противоположния резултат на глобите
Орбан се готви за дълга война в Украйна и недоволства от противоположния резултат на глобите

Унгарският министър председател изясни за какво падат държавни управления в Европа

Будапеща е мощно подвластна от съветския нефт и газ и сега отбелязва рекордна инфлация. Страната към този момент си обезпечи за вноса на съветски недопечен тръбен нефт, а също закупи спомагателни количества съветски газ от началото на войната през февруари.

Вчера Орбан разкритикува " европейския хайлайф " за решението за глобите, макар че те бяха утвърдени от всички страни членки на Европейски Съюз, в това число Унгария.
 Унгария поучава Европейски Съюз да се въздържа от още
Унгария поучава Европейски Съюз да се въздържа от още " страхотни " хрумвания за енергийни наказания

Сиярто укори ограниченията на Брюксел за енергийната рецесия в Европа

" Ние постоянно задаваме на хората най-важните въпроси. Винаги сме се опитвали да реализираме народен консенсус по избрани въпроси " , акцентира той във връзка изследването.

Въпреки че въпросникът няма правни последствия, от 2015 година дясното държавно управление на Орбан постоянно употребява сходен метод, подсилен от обширни мултимедийни акции, с цел да получи легитимност за позициите си и да жигосах политиките на Европейски Съюз.

Последният въпросник, озаглавен " За глобите на Брюксел ", ще бъде разпратен в цялата страна до към осем милиона семейства в Унгария, като респондентите ще бъдат помолени да върнат анкетите попълнени до 9 декември.
 Орбан: Европейски Съюз да си премисли глобите - опитите за намаляване на Русия се провалиха
Орбан: Европейски Съюз да си премисли глобите - опитите за намаляване на Русия се провалиха

Унгария щяла да има задоволително газ през зимата

Един от въпросите е дали респондентите са съгласни с евентуалните наказания върху доставките на съветски газ, наложени от " водачите в Брюксел ", които биха " изложили на риск отоплението на семействата и способността на европейската стопанска система да действа ".

Въпрос по отношение на въздействието на глобите върху равнищата на цените, по-специално цените на храните, упреква ограниченията за причиняване на спираловидна инфлация и " увеличение на риска от апетит в разрастващите се страни " , което " води до възходящ миграционен напън " по границите на Европа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР