Унгария е част от Европейския съюз, участва при взимането на

...
Унгария е част от Европейския съюз, участва при взимането на
Коментари Харесай

Брюксел напомни на Унгария, че още е член на Европейския съюз

Унгария е част от Европейския съюз, взе участие при взимането на общите решения, има представители в Европейския парламент, в Съвета на Европейски Съюз и Европейския съвет. Това съобщи представител на Европейската комисия на конференция в отговор на въпроси, свързани с ново публично допитване, свикано от управляващите в Будапеща, съобщи Българска телеграфна агенция.

По информация от маджарски медии акцията включва билбордове, на които са изобразени дружно ръководителят на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен и един от синовете на финансиста Джордж Сорос, както и лист с 11 въпроса с изказвания, че " Брюксел се пробва да откри мигрантски гета в Унгария " или че " финансира Хамас ".

Приканваме унгарските жители, които желаят да се осведомят за европейските политики, да ревизират в нашите отлични източници на информация, с цел да преценяват сами, сподели представителят. Подобни изказвания са изцяло погрешни, добави той във връзка поставените пред унгарското общество въпроси.

Говорителят заяви, че е посочил фотосите на билбордовете на Фон дер Лайен. Тя не трепна, сподели той.

Знаем, че това не е първият и евентуално няма да бъде последният сходен случай, добави представителят. По неговите думи европейските политики, в това число по въпросите на миграцията и филантропичната помощ, се дефинират по допустимо най-демократичния метод. Той означи, че в Европейски Съюз няма толерантност към деянията на антисемитизъм, във връзка намеците в акцията за еврейския генезис на семейство Сорос.

Осигуряването на средства от бюджета на Европейски Съюз се прави при ясно избрани условия, разясни представителят, запитан дали тази акция може да се отрази на отпущането на европейски средства за Будапеща.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР