Унгарецът Фабиан Марошан постигна един от най-шокиращите резултати от началото

...
Унгарецът Фабиан Марошан постигна един от най-шокиращите резултати от началото
Коментари Харесай

Унгарски квалификант шокира Алкарас в Рим

Унгарецът Фабиан Марошан реализира един от най-шокиращите резултати от началото на сезона, откакто победи международния номер 2 Карлос Алкарас с 6-3, 7-6(4) в мач от третия кръг на Мастърса в Рим. За 135-ия в света Марошан това е първо присъединяване в главната скица на шампионата на равнище АТП, като той преодоля квалификациите, след което записа нови два триумфа, с цел да стигне до мач с Алкарас.


От своя страна Алкарас завоюва купите в Мадрид и Барселона в последните си две участия, а от началото на сезона имаше 30 победи и единствено две загуби до през днешния ден. 23-годишният Марошан обаче сподели нападателен и акуратен тенис, с цел да надвие именития си конкурент, който макар непредвиденото проваляне от понеделник ще измести Новак Джокович от върха в международната класация.

" Трудно ми е да приказвам, доста съм благополучен. Мечтаех си за това предходната вечер, желаех да направя нещо особено, може би да печеля няколко гейма или даже сет, а в този момент победих международния номер 2 ", показа Марошан след дуела. В идващия кръг унгарецът ще премери сили с Борна Чорич от Хърватия. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР