Уморихте ли се да почиствате с прахосмукачка всеки ден? Ние

...
Уморихте ли се да почиствате с прахосмукачка всеки ден? Ние
Коментари Харесай

Този бестселър iRobot Roomba е с колосални 48% отстъпка в Amazon в момента

Уморихте ли се да почиствате с прахосмукачка всеки ден? Ние също! Ето за какво ние, тук от CBS Essentials, сме огромни почитатели на прахосмукачките роботи. Тези интелигентни почистващи препарати отстраняват неприятностите от прахосмукачката и метенето, като правят работата вместо вас. Дори не е нужно да сте у дома, с цел да включите robotovac и да почистите килимите си с прахосмукачка.

Ако към момента не сте вложили в iRobot Roomba, имаме положителни вести за вас: Amazon сега предлага безусловно ненадмината договорка за прахосмукачката-робот iRobot Roomba i4 EVO.

Свързани: 

Прахосмукачките-роботи са потребен инструмент за ръководство на косми от домашни любимци и поддържане на вашите килими чисти. В момента тази най-високо оценена прахосмукачка iRobot Roomba I4 EVO се продава в този момент с цели 48% отстъпка. Това е необичаен късмет да получите един от интелигентните робоваци за картографиране от линията EVO на iRobot единствено за $210.

Робот прахосмукачка iRobot Roomba i4 EVO: $210 (48% отстъпка)

iRobot Roomba i4 EVO употребява умна технология за картографиране, с цел да научи вашия дом. Използвайте обвързвания си телефон, с цел да насочите прахосмукачката-робот с задействан Wi-Fi да почиства всяка стая, която желаете. Интелигентната прахосмукачка може даже да научи вашите привички за разчистване и може да предложи спомагателни почиствания по време на пиковите полени и сезоните на линеене на домашни любимци.

i4 EVO може да се похвали и с 20% по-голяма батерия спрямо  iRobot Roomba i3 EVO.

„ i4+ е извънредно спокоен, до момента в който се движи, а функционалността SmartMap е в действителност страхотна, “ споделя клиент на Amazon, който е закупил устройството. „ Мога да насоча моята Roomba да почиства общите елементи по-често, в сравнение с, да речем, спалнята ми. i4+ не е автомобил с ризница по метода, по който бяха другите модели, и моделът на разчистване е доста чист. “

Какво харесваме в iRobot Roomba i4 EVO:

Той предлага дълъг живот на батерията. Роботът прахосмукачка почиства в спретнати, проведени редове, тъй че да не пропуща нито едно леке.
Разполага с двойни многоповърхностни гумени четки, предопределени да събират косми от домашни любимци, без да се заплитат.
$210 в Amazon

Свързано наличие от CBS Essentials

Разтърсете празниците с 50% отстъпка за JBL слушалки и тапи за уши в Amazon
Тази ранна договорка за Черен петък за серум от муцин от охлюви е втори късмет за отстъпка за вирусния артикул на TikTok
Гореща договорка за кафемашина Keurig при започване на 2023 година: Keurig K-Express е единствено $60 в Amazon
Пазарувайте тази ранна оферта за Черен петък и вземете Amazon Fire TV Stick 4K с 50% отстъпка
17 най-хубави хрумвания за коледни дарове за празнично извършване на покупки при започване на 2023
Най-добрите прахосмукачки iRobot Roomba
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР