Умореният Зеленски изглежда твърде слаб, за да постигне победа. Това

...
Умореният Зеленски изглежда твърде слаб, за да постигне победа. Това
Коментари Харесай

Британският полковник Ричард Кемп: Умореният Зеленски изглежда твърде слаб, за да постигне победа

Умореният Зеленски наподобява прекомерно слаб, с цел да реализира победа. Това написа пенсионираният английски полковник Ричард Кемп в публикация за Telegraph, представена от " Труд ".

„ Налице са възходящи обществени разделения сред Зеленски и други политически водачи, като някогашния президент Петро Порошенко и кмета на Киев Виталий Кличко, до момента в който играта на обвинявания се построява върху неуспехите във войната до момента. Още по-лошо, Зеленски и главнокомандващият военачалник Валерий Залужни също наподобява са в спор.

Когато Залужни призна, че войната е в задънена улица, Зеленски обществено го смъмри. Освен първостепенната потребност от национално единение във война, това допуска, че Украйна няма ясна тактика за бъдещето на спора. Зеленски продължава да упорства, че Украйна ще си върне цялата територия, отнета от Русия; макар че, след явно прекаленте обещания през лятната атака, той наподобява към този момент не приказва за периоди.

Деморализирани от неуспеха на този контраход, някои в този момент приказват от позиция на някакъв тип мирни съглашения. Дори се допуска, че евентуално спокойно съглашение може да бъде сложено на референдум ”, написа още Кемп.

„ Когато за финален път бях в Киев, сигурно имаше полемика измежду някои политически водачи по отношение на концепцията за спокойно съглашение, в което Русия ще одобри украинското участие в НАТО в подмяна на гаранции, че няма да има украински старания да си върне окупирана територия. Такива приказки може да са просто неспокойствие, само че това е манна небесна за Байдън и доста европейски водачи, които не желаят нищо повече от сходно спокойно съглашение и допустимо най-скоро. Всяко съществено обсъждане на мирни договаряния значително подсигурява провалянето на Украйна ”, споделя още Кемп.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР