Умора се чете напоследък върху лицето на Николета Маданска. Водещата

...
Умора се чете напоследък върху лицето на Николета Маданска. Водещата
Коментари Харесай

Ще се съберат ли отново? Маданска грохна след войната с Венелин Петков СНИМКА

Умора се чете в последно време върху лицето на Николета Маданска. Водещата на Би Ти Ви, която неотдавна приключи майчинството си и се върна на работа, е все по този начин красива и чаровна, само че наподобява омърлушена и изтощена. След разлъката си с Венелин Петков тя е поела всички грижи за двете им деца Йоан и Михаил и няма никакво време за себе си. Затова и е обикновено да е не в най-хубавата си форма, написа „ Уикенд “.

Изданието разгласява фотография, на която Николета е облечена елегантно, само че и не изключително топло. Тя носи пола до под коленете, под която се вихрят ветровете, и късо бежово палтенце. Тв звездата е спряла на ул. „ Раковска ” и приказва по телефона, а тялото й потреперва от мраз. За да се сгрее, Маданска скръства ръце пред гърдите си, само че това не й оказва помощ изключително.

Откакто скъса с Венелин, спортната журналистка живее със синовете си в Лозен. Тя напусна дома на Петков в Бистрица и се нанесе в къщата на родителите си. Нейни сътрудници издават, че раздялата с Венелин била много травматична за сензитивната Николета. Двамата някогашни съпрузи са в същинска война за родителските права на хлапетата. Петков упорства да вземе децата и да ги отглежда, като непрестанно залива институциите със сигнали какъв брой неприятна майка е довчерашната му половинка.

„ Николета е доста разочарована от връзките си с него. В момента е отдадена на двете хлапета и на работата си, няма време за персонален живот. Майка й в този момент е най-голямата й опора и й оказва помощ ”, споделят приятелите й.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР