Умора, раздразнителност, чувство на тревожност - всичко това може да

...
Умора, раздразнителност, чувство на тревожност - всичко това може да
Коментари Харесай

Внимавайте с тези неща в дома - те крадат енергията ви

Умора, нервност, възприятие на тревога - всичко това може да се стовари върху човек, който едвам е прекрачил прага на дома си. Това може да се дължи на предмети, които могат да повлияят отрицателно на силата и да ви лишат жизнеспособност.

Наред с това, които могже да усъвършенства силата на човек, има неща, които карат доста хора да се усещат вкъщи неловко. Вещите в тази област хора оферират да се разноските из дома си и да се уверите, че в него няма неща, които крадат сила, лишават ви от жизнеспособност и пречат на щастливия живот в естетика и комфорт.

Безпорядък и остарели неща

Прибирайки се у дома след претрупан ден и виждайки бъркотията към себе си, човек става още по-раздразнен, лишава се от опцията да се наслаждения на уют и комфорт. Всяко нещо, което не е на мястото си, мръсните съдове, които не са измити в точния момент, скъсаните и износени неща провокират отрицателни страсти и с това би трябвало да се борим.
 Ето по какъв начин тялото ни издава, че сме уплашени Ето по какъв начин тялото ни издава, че сме уплашени
Стресът е възприятие на  физическо психическо напрежение. Това е естествена реакция на опасност, търсене или предизвикателство. Вашето...

Простите правила за разчистване ще ви оказват помощ да намерите чувство за естетика, а навременното въдворяване на ред ще ви разреши да се сбогувате с източниците на отпадък в къщата.

Включен тв приемник

Такова просто и обикновено нещо като тв приемника може да се трансформира в източник на негативизъм и да ви лиши от жизнеспособност. Ако тв приемникът е включен непрестанно, той генерира фонов звук, който затруднява отпущането и релакса.

Специалистите по биоенергетиката означават, че светлинните и звукови талази, предавани от работещ тв приемник, нарушават позитивните трептения, като не въздействат на благосъстоянието по най-хубавия метод.

Затъмнени пердета
 6 признака, които демонстрират, че сме изпълнени с негативизъм 6 признака, които демонстрират, че сме изпълнени с негативизъм
В актуалното всекидневие негативизмът може да бъде видян на доста места. Като стартираме от водача на градския превоз, касиерката...

Постоянно затъмнените прозорци, които пречат на достъпа на слънчева светлина, нарушават силата на пространството и убиват оптимизма. Тежките пердета натрупват голямо количество прахуляк, което също притегля негативност, а неналичието на дневна светлина предизвиква депресивни мисли.

Ако завесите не могат да се сменят, те би трябвало да се отварят по-често, с цел да се отървете от потискащото възприятие на потиснатост и неспокойствие.

Голямо количество украса

В доста къщи има прелестни джунджурии, които украсяват дома и придават уют на пространствата, само че прекаляването с такива предмети ви лишава от сила. Голям брой ненужни неща основават чувство за дискомфорт и гъстота, тъй че няма смисъл да държите безконечен брой дребни предмети.

Ще бъде допустимо да извършите къщата място за добра сила, да се чувствате удобно и да попълните запасите от витална сила, в случай че поставите дома си в ред, отървете се от всички ненужни неща и не забравяйте да почистите пространството от негативност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР