Умопомрачителните 2,6 милиона долара бяха извадени за специален билет за

...
Умопомрачителните 2,6 милиона долара бяха извадени за специален билет за
Коментари Харесай

Уау! 2,6 млн. долара за билет за сблъсъка Роналдо - Меси!

Умопомрачителните 2,6 милиона $ бяха извадени за специфичен билет за мача сред Кристиано Роналдо и Лионел Меси на 19 януари в Рияд.

Двете звезди на международния футбол ще излязат един против различен в другарски мач сред ПСЖ и събирателен отбор от най-хубавите играчи на саудитските Ал Хилал и Ал Насър, чийто капитан ще е португалецът.

Този дуел ще е и дебют на Роналдо в Саудитска Арабия, защото от идването си в Ал Насър до момента той нямаше право да играе заради разнообразни административни пречки. 

Специалният билет, озаглавен „ Отвъд въображението “, е пуснат на търг, който завършва на 17 януари. Този, който извади най-вече пари за него, ще получи правото да взе участие в награждаването, а също и да посети двете съблекални на тимовете и да се срещне персонално с Меси и Роналдо.

Засега в наддаването с $2,6 милиона води саудитският предприемач Мушреф Ал-Гамди, който е общоприет управител на група за недвижими парцели AqarOne.

Двубоят сред ПСЖ и сборния отбор ще сблъска Меси и Роналдо за пръв път от 2020 година, когато Ювентус на Кристиано победи Барселона на Лео с 3:0 в Шампионската лига.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР