Умоляваме, Приятелите, близките и роднините на Лили, Моля, Запазете спомена

...
Умоляваме, Приятелите, близките и роднините на Лили, Моля, Запазете спомена
Коментари Харесай

Сълзи И Трагедия На Погребението На Загиналата При Мистериозни Обстоятелства Лили Ботушева. Думите На Почернения Баща Са Покъртителни

„ Умоляваме, Приятелите, околните и роднините на Лили, Моля, Запазете загатна за Слънчевия лъч, каквото беше тя! Земята ще вземе тленното.. Душата й несъмнено към този момент Бог е приел. Той единствен знае Истината и има правото да е Съдник.. Погребението ще бъде в най-тесен фамилен кръг “.

Ботушев е добавил, че след споразумяване на административните формалности ще бъдат деактивирани няколко фейсбук групи, употребени за търсене на момичето през предходната година, когато Лили беше в неопределеност месеци наред, прецизира в. Монитор. Смъртта на Лилия Ботушева провокира голям брой репортажи в гръцките медии, които се надпреварваха да оповестяват, че тя е починала при осъществяване на демонски обред.

В прилежащата стая на вилата беше открит трупът на 30-годишният немски жител Торстен Фохман, който е умрял от удар с нож в гърдите. В хода на следствието е станало ясно, че Фохман преди да постави завършек на живота си е оставил известие на някогашната си брачна половинка.

Предполага се, че той е изпаднал в смут откакто не е съумял да спре кръвта от прерязаните вени на Лилия и е взел крайното решение. Близки на Ботушева, която е била студентка по стопанска система в университета на немския град Ерфрут, изрично отхвърлиха изказванията за някакви нейни връзки със демонски секти.

По думите им най-вероятно момичето е било примамено в Гърция от някогашния си другар. Разпространените фотоси от профила й във Facebook, на която тя е захапала медальон във формата на пентаграм и кръвта по лицето й в действителност били правени по време на празненство за Хелоуин.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР