Умните и красивите“ е обида в същата древна цивилизация, в

...
Умните и красивите“ е обида в същата древна цивилизация, в
Коментари Харесай

Кемтрейлсърите искат да свалят пътнически самолети с ракети и да управляват чрез референдуми. Да, всичко е точно…

„ Умните и красивите “ е засегнатост в същата антична цивилизация, в която и да си приключил „ Харвард “ е мотив за насмешки и кодошене. 

На същото антично място, където се е зародила човешката цивилизация, чушкопекът и изразът „ мàни го тоя интелигент! “

Последното – случило се по времето на соца (*соц – време, което, съгласно изследванията, е най-великото и бозата е била шесстинки) – още държи влага в главите на чушкопеците. Ако имате най-малко един портрет на бай ви Тошо у вас и ви е мъчно да следите изреченията заради огромното количество думи и пунктуация, ще обясня: под „ последното “ да се схваща упоменатият феномен думата „ интелигент “ да се употребява като засегнатост.  

Та, на територията, известна с античната си цивилизованост и обстоятелството, че от дълго време употребява „ интелигент “ като засегнатост, се раждат все нови и нови достижения на фантазията и все нови и нови полета за проучване от науката логика на психиката. 

Тук пръскаха с 5G, крадяха деца чрез тактика и ги пращаха в Норвегия, сипваха гейщина във водата, крадоха полезности, копираха ДНК, чипираха с ваксини, тровеха с бойни комари, правеха клонинги… оправдавам се – това, последното, е от украинските лаборатории. 

Да не забравяме, несъмнено, и величината на мозъчното донорство: пръскането. 

Не кое да е напръскване, а пръскането с кемтрейлс. 

Това е методът, по който Бил Гейтс и рептилите ни държат подчинени и заболели. Не е мръсният въздух, плюскането на скапана храна, пушенето от невръстна детска възраст, пиенето на алкохол от още по-ранна детска възраст, както и лекарите, които са на равнището най-вече на приблизително стимулирани самодейци. Не. Кемтрейлсът е. 

Който ни е изпратен от международната организация по заговорите, която доста добре знае, че сме антична цивилизация и за тва желае да ни умòри. 

Как що? Що са завистливи гъз*ве. Що…

Важното е обаче, че обществеността не спи, а даже в противен случай – още от предходната година има приZZиви за деяние от страна на патриотични съблюдвачи на справедливостта. 



Важно е, че това родолюбиво и патриотично опълчване на гнусните „ интелигенти “ има своето посланичество в Народното събрание. Да, това е значимо, тъй като такова посланичество ражда, раждало е и ще ражда българско съпротивително мъжество. 

Ето в този момент ще видите до какво води то. До нови върхове в подтика към независимост от интелигентския терор и към апели за въоръжено противодействие (поне два ома…). 



За има-няма няколко години успяхме да стигнем от говорене по кабеларките и клипчета в YouTube до искане за парламентарна комисия, а по-късно за още една година стигнахме и до апелите за въоръжена битка. С тия темпове… Hasta la victoria siempre, приятели! 

Искам да отбележим още нещо значимо: фактът, че тези хора, подготвени да стрелят и смъкват пътнически самолети, са също по този начин подготвени да поемат и друга една тежка задача, а точно: да ръководят страната посреЦтвом референдуми, с които да ги питат за всяко значимо решение. 

Виждате какъв брой е стойностно това, тъй като – когато имаш такива политици, се ражда и тази храброст у хората. 

Важно е да има такива мозъци, значимо е да са у Народното събрание и е значимо да има повече медии, които да им популяризират теориите. 

Важно е за свободата. 

Не е елементарно и ще става постепенно, само че упоритостта води до триумфи, приятели. 

Не се отчайвайте, тъй като ето – немалка част от представителите на свободата, битката за правдивост и опозиция с империалистическите интелигенти, към този момент е съумяла да се трудоустрои в политиката и правенето на закони. 

Защо на следващия ден да не сте и вие там? 

Казват, че кюфтетата в стола им били хубави и с мирис на „ шесстинки “. 



______________

Този коментар показва персоналното мнение на създателя
и може да не съответствува с позициите на редакцията на Novini.bg.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР