Умните 5 зодии в зодиака. Интелектът е едно от най-ценните

...
Умните 5 зодии в зодиака. Интелектът е едно от най-ценните
Коментари Харесай

Петте зодии с най-остър ум и висок интелект

Умните 5 зодии в зодиака. Интелектът е едно от най-ценните качества на днешно време. Естествено, някои хора са надарени по природа с висок разсъдък и всичко като че ли им се отдава с лекост.

Сигурно и вие сте имали в учебно заведение някой съученик, който като че ли запомня всичко на момента и не му се постанова да седи с часове над учебниците, с цел да научи урока. Или пък самите вие сте били този някой? Е, става известно, че и такова качество като интелекта, е закодирано в зодиакалния ни знак. Дори за това какъв брой е потенциалът на сивото ни вещество значение имат освен дипломите, които имаме или пък изчетените книги, само че и звездата, под която сме родени. Астролозите оповестиха, че измежду представителите на Зодиака има пет зодии, които са надарени с повече разсъдък от останалите.
Ето кои са петте най-умни зодии:

5. Водолей
Водолеят от време на време желае да е една концепция по-тъпичък или най-малко останалите да го мислят за подобен, с цел да не го натоварват непрекъснато с всевъзможни задания за осъществяване. Но представителите на този зодия знаят, че са по-умни от останалите и с лекост се изправят пред всички провокации. Затова всяка вечер Водолеят отваря Уикипедия, гледа видеоклипове в National Geographic и натрупа познания.
4. Стрелец
Звездите са наградили Стрелеца с тежък разсъдък, само че те знаят и цената, която заплащат за дарбите си. „ Тежка е короната на царя “, поради това представителите на тази зодия постоянно се вършат на по-глупави в сравнение с са, с цел да може да живеят благополучен и спокоен живот. Но това е по този начин единствено до момента в който Стрелецът не си зададе значимите въпроси: „ А накъде върви животът ми? “, „ Какво потребно съм направил/а за близките “ и обичания ни – „ Какво ще оставя след себе си? “ – тогава хората от тази зодия разпростират същинския потенциал на мозъка си и стартират да жънат триумфи във всички насоки.

3. Скорпион
Интелигентността на Скорпиона носи тъга на всички като се изключи самия него. Мозъкът на представителите на тази зодия е сръчен, само че за жалост единствено „ мъдри “ интриги и злословия. Харизмата, очарованието и естественият разсъдък на Скорпиона обаче могат да доведат до огромни неприятности, защото представителите на зодията могат да оплетат всеки с думите си и по този начин да завъртят някоя незаконна и незаконна скица или да основат фракция, набирайки куп почитатели.

2. Близнаци
За никого не е изненада, че в един Близнак живеят най-малко 100 персони. Те са умни, изобретателни, дяволити, изобретателни и непреклонни. Заради това не е никаква изненада, че те са надарени с извънредно разсъдък и с каквото се захванат го вършат не просто добре, а напряко професионално и съвършено. Какво да се прави – доста персони в едно тяло подсигуряват изключителен ум.

1. Телец
И купата на най-умния знак измежду всички зодии отива при Телеца. Въпреки, че представителите на тази зодия са надарени с изключителна просветеност те постоянно се съмняват в дарбите си и при всяка комфортна обстановка прочитат някоя „ тънка “ брошура (като „ Война и мир “) и гледа развлекателни стратегии (уеб семинари по нуклеарна физика). Телецът в никакъв случай не дава непоискани препоръки, само че каже ли своята оценка на обстановката, то тя постоянно е точна и безпогрешна. Какво да се прави – умните хора знаят какво приказват и са наясно какво да създадат във всеки един миг.

Инфо: За дамата

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР