Умни решения за индустрията и бита ще се демонстрират по

...
Умни решения за индустрията и бита ще се демонстрират по
Коментари Харесай

Есенният панаир в Пловдив тръгва с Инфотех 2019 и ДиТех

Умни решения за промишлеността и бита ще се показват по време на Международния механически панаир в Пловдив. 75-ото издание ще се организира от 23 до 28 септември 2019 година Фокус на проявата е изложбата „ Инфотех 2019 “ и Седмица на цифровите технологии „ ДиТех “. Те ще се излъчват за първи път онлайн в интернет, което е част от концепцията за модернизиране на деловия конгрес.

Акцент на „ Инфотех 2019 “ са достижения на изкуствения разсъдък и на Индустрия 4.0. Изложбата ще показа ултрамодерни артикули на компании от най-динамично развиващия се бранш. Новата самодейност „ ДиТех “ сплотява тематични експозиции и събития в региона на телекомуникациите, информатиката, цифровизацията, навигацията и телематиката. Включва над 20 тематични конференции, мастър класове и над 200 лектори.

Ще бъдат разисквани трансформациите в бизнеса, цифровият маркетинг, хакерството и предпазването от него, блокчейнът, логистиката, онлайн връзките, цифровизацията в търговията на дребно и други тематики, свързани с цифровото бъдеще и хуманния образ на нововъведенията. ​

Производители и търговци от целия свят ще покажат новости в границите на още четири профилирани изложения: „ Ауто сити Пловдив “ - за коли, превоз и автосервизно съоръжение със особено издание за модели с бизнес предопределение, Стройтех “ - строителна техника, електротехника, материали, принадлежности,технологии, „ Машиностроене “ - машини, технологии, роботика, автоматизация и Енеко “ - енергетика, екология, химия, ръководство на водите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР