Умишлено отравяне или случайно натравяне са само някои от версиите

...
Умишлено отравяне или случайно натравяне са само някои от версиите
Коментари Харесай

Алексей Навални е в кома, умишлено отравяне е една от версиите за състоянието му

Умишлено отравяне или инцидентно натравяне са единствено някои от версиите за случилото се по-рано през днешния ден с, който е в кома. Това съобщи Татяна Шакирова, представител на районните здрави управляващи в Омск, предава Reuters.
Шакирова публично сподели, че Навални е в болница в Омск и лекарите смятат положението му за доста съществено. Правят се старания Навални да бъде нормализиран.
 Отравя ли Кремъл неуместните на Путин? Отравя ли Кремъл неуместните на Путин?
Критикът на Путин, Алексей Навални, излежава 30-дневна присъда отнемане от независимост поради провеждането на всеобщ митинг, откакто влас...
Говорителката добави, че към този стадий не е допустимо да се каже каква е повода Навални да изпадне в кома. Направени са проби, чака се техния резултат, който ще хвърли повече ясното по случая.
Според известия в съветските медии, през последните дни Навални е бил в Сибир. Първоначално е дошъл в Новосибирск, където евентуално е събирал материал за ново следствие и се е срещнал с доброволци. След това той се отправил към Томск. Именно по време на полет от Томск за Москва Навални е изпаднал в безсъзнание и се е наложило самолетът да се приземи в Омск, с цел да му бъде оказана съответна здравна помощ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР