Умирай трудно е онази екшън класика, която добива все по-голяма

...
Умирай трудно е онази екшън класика, която добива все по-голяма
Коментари Харесай

Ето кой сменя Брус Уилис в ролята на Джон Маклейн в Умирай трудно

" Умирай мъчно " е онази екшън класика, която добива все по-голяма известност през годините, като Брус Уилис от време на време се завръща в ролята на Джон Маклейн. Наскоро обаче бе обявена сърцераздирателна вест, че Уилис има съществено мозъчно заболяване, наречено афазия. Състоянието предизвиква на потърпевшия компликации с разбирането и речта, наред с други признаци. Това докара до отдръпването на Уилис от актьорската специалност, написа БГНЕС.

Сега, с помощта на надеждни и потвърдени източници, „ Giant Freakin Robot “ оповестява, че добре познатият на кино феновете Арън Пол ще влезе в новия филм " Умирай мъчно " в ролята на младия Джон Маклейн.

Пол изигра впечатляващо ролята на Джеси Пинкман в „ Breaking Bad “ (В обувките на Сатана) и е със ужасно осъществяване като Кейлъб Никълс в „ Westworld “ (Западен свят). Участвал е и в екшън филми като „ Triple 9 “ и „ Need for Speed “.

Продължение на " Умирай мъчно " не е имало от 2013 година Новият филм ще споделя предисторията на първата част на кино лентата, разкривайки къде тъкмо е бил Маклейн, преди да се изкачи на Накатоми Плаза. Това е вярната рецепта за рестартиране на филм.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР