Умиращ съпруг казва, че може да има най-доброто качество на

...
Умиращ съпруг казва, че може да има най-доброто качество на
Коментари Харесай

Печалбата на умиращия съпруг от £1 милион от EuroMillions ще му осигури „най-добро качество на живот“ през последните години

Умиращ брачен партньор споделя, че може да има „ най-хубавото качество на живот “ в последните си години, откакто той и брачната половинка му завоюваха £1 000 000 от Националната лотария.

Иън Андерсън, 77, и брачната половинка Марлин, 70, възнамеряват да купят пространно бунгало и нова кола с автоматик и да почерпят фамилията си, неща, които споделят, че ще ги създадат щастливи в годините на залеза им. Това е изключително мъчително за Иън, който умира от плеврални плаки и белодробна фиброза и се нуждае от О2 съвсем непрекъснато.

Пенсионерът счита, че белодробната му фиброза е породена от работата му в строителната промишленост през по-голямата част от живота си и е бил изложен на азбест. Съпругата му от 32 години се грижи за него неотдавна, само че двойката счита, че техните EuroMillions в този момент ще им оказват помощ.

„ Тази победа не можеше да пристигна в по-подходящ миг. Тя ще подсигурява, че Иън може да има най-хубавото качество на живот през времето, което му остава. В резултат на положението на Иън, той не може да се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР