Умирането е много „приятно“ и този процес може да се

...
Умирането е много „приятно“ и този процес може да се
Коментари Харесай

Описаха последните минути от живота на човек, смъртта се оказа...

Умирането е доста „ прелестно “ и този развой може да се назова „ кротичък “. Това твърди доктор Сам Парния, шеф на интензивното поделение и реанимацията в NYU Langone School of Medicine, Ню Йорк сити.

Специалистът сподели още, че доста хора, които са били сред живота и гибелта, настояват, че са виждали своите умряли родственици, написа zdrave.to.

В същото време ученият добави, че преди всичко гибелта не е сензация, а изцяло натурален физически развой. Мозъкът на умиращия стопира да получава кръв, наситена с О2, което води до отцепване на вериги, значими за работата му. В резултат на това човек напуща този свят и съзнанието му бива изцяло изключено.

Всички витални процеси в тялото стопират след прекъсване на сърцето, което престава да доставя кръв освен на органите, само че и на мозъка. Човекът стопира изцяло да се движи, което демонстрира настъпването на гибелта.

Д-р Парния сподели, че има избран психологичен развой. Хората, които един път са изпитали приближаването на гибелта, могат по-късно да стартират да се стремят към нея още веднъж. Когато човек почине, прекарването става прелестно за множеството хора. Ученият твърди, че този развой е комфортен и спокоен, по тази причина доста хора още веднъж желаят да изпитат тези страсти и чувства, които към този момент са изпитали.

Хората, които имат прекарвания, близки до гибелта, оповестяват, че са усетили топла и ярка светлина, която ги притегля като магнит. Експертът прибавя, че тези хора, които експертите са съумели да спасят прибързано, са споделили, че не са желали да се връщат към живота.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР