Умира ли лоялността към марката? При толкова много начини за

...
Умира ли лоялността към марката? При толкова много начини за
Коментари Харесай

Парадоксът на лоялността към бранда: 3 противоречиви съвета за изграждане на по-добра марка

Умира ли лоялността към марката? При толкоз доста способи за извършване на покупки потребителите чакат доста повече от марките, което води до мощна конкуренция за тяхното привличане. Изследване на McKinsey демонстрира, че 71% от потребителите чакат от фирмите персонализирани взаимоотношения, а 76% показват отчаяние, когато тези взаимоотношения не се реализират. Но въпреки че потребителите имат повече благоприятни условия за избор при взаимоотношението си с марките, лоялността към тях не изчезва. Тя просто еволюира.

Навлязохме в нова епоха на създаване на марки - еволюция на тактиките, технологиите и форматите, употребявани за увеличение на дълготрайната стойност на марката, което слага маркетолозите при равни условия. Когато става въпрос за потребление на новите благоприятни условия за създаване на марка, от маркетолозите зависи да предефинират обичайните параметри за създаване на по-дълбоки връзки с хората. При високите упования на потребителите марките би трябвало да съчетаят изпитани маркетингови правила със модерни концепции. И в случай че това ви звучи спорно, то е тъй като е по този начин!

Ето три тактики, които звучат предизвикателно за стандартното мислене, само че дават обещание да изградят трайни връзки и да завладеят аудиторията за вашата марка.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР