Умили мрежата! Тази възрастна жена се надява на някоя друга

...
Умили мрежата! Тази възрастна жена се надява на някоя друга
Коментари Харесай

Тази възрастна жена включена ли е в приоритетната листа на новото правителство?

Умили мрежата! Тази стара жена се надява на някоя друга стотинка, че нали пенсиите са доста огромни...

А дали въпросната жена и всички останали с сходна нелека орис са вписани в предпочитаната листа на новото държавно управление? Сами можем да си отговорим на този въпрос и без да прелистваме програмата за ръководство на Правителството на Република България.

Отчаяна и пресрамила себе си, старата жена проси пред скъпите витрини на " Витошка " в столицата. Нашите депутати вървят ли на " Витошка ", че да виждат какъв брой още като нея са в сходно положение... кое ни докара до просешка сопа?

Жената с побелели коси няма да гласоподава, в случай че има идни избори - това е деклариралата самата тя, запитана от Анна Заркова, която споделя фотоси на дамата във Facebook.

Какво написа Заркова в описанието към фотосите, прочетете тук:

" Един въпрос, в случай че позволите. Тази добра стара жена (виж снимката), пресрамила се в отчаянието си да проси пред скъпите витрини на " Витошка ", дали е вписана в " предпочитаната листа " на новото държавното управление? Отговор не очаквам. "
" Питах я - тя няма да гласоподава. Знам, че това е повода на едни избрани политици да им е все едно дали ще оцелее в немотията си. И мъртва, и жива тя ще попада в раздутите изборни описи. И името й може да послужи за подправените протоколи, с които се регистрира вота при гласуването с бюлетини. ". Публикацията на Заркова провокира вълна от реакции в мрежата. Елена Божкова разяснява, че в случай че просещата жена е била украинка с наслада щели да й оказват помощ ръководещите, само че щом е там, пред скъпите витрина на " Витошка " - българка ще да е. " Ужасен е фактът, че всички други " хора " от фотографията са обърнали тил на Страданието. ", написа Грациела. " Моите почетения, г-жо Заркова, по кое време бедните и изключително бездомни хора са били част от нечия “приоритетна” листа? Сутрин, когато се разхождам в парка на НДК виждам някои от просещите хора по улиците да спят по пейките:( През дългите години на “демокрация” за тези хора май нищо не се е трансформирало. ", гласи коментар на Руми.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР