Умен PR ход на принцеса Кейт и принц Уилям показа

...
Умен PR ход на принцеса Кейт и принц Уилям показа
Коментари Харесай

Силовият ход на принцеса Кейт и принц Уилям попари надеждата за завръщане в Съсекс

Умен PR ход на принцеса Кейт и принц Уилям сподели на принц Хари и Меган Маркъл, че завръщането в Обединеното кралство няма да е елементарно, съгласно кралски създател.

Твърди се, че херцогът и херцогинята на Съсекс обмислят ново начало в отговор на миналогодишната реакция по отношение на документалния им филм за Netflix и спорната биография на Хари Spare.

И двамата в допълнение навредиха на връзките си с кралското семейство, както и сътвориха усещането, че Хари и Меган оферират единствено връзката си с компанията, оповестява The Daily Express.

Въпреки това., Фил Дампиър сподели пред Sun: „ Кралските особи демонстрираха единение на Коледа, като даже на някогашната брачна половинка на принц Андрю Фърги беше разрешено да отиде до църквата и да се причисли към тях за обяд. Посланието беше ясно – всички бяха добре пристигнали, с изключение на Хари и Меган. "

Той сподели, че това демонстрира, че Съсекс " не могат да държат свещ " на Кейт и Уилям, които " в никакъв случай не са били по-популярни ".

Критикувайки кариерата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР