УМБАЛ Александровска в София отказа да приеме дарение, предложено срещу

...
УМБАЛ Александровска в София отказа да приеме дарение, предложено срещу
Коментари Харесай

Дарение срещу условие: „Александровска” отказа средства от шефа на Walltopia

УМБАЛ " Александровска " в София отхвърли да одобри подаяние, препоръчано против осъществяването на избрани условия. Шефът на компанията Walltopia предложи на болничното заведение финансиране в размер на 222 000 лв., само че в случай че се подсигурява лекуване с преимущество за чиновниците на компанията при положение на потребност.

„ Не съм сигурен, че целият този диалог е необходим. Намираме се в рецесия и би трябвало да решаваме проблеми. Давам си сметка, че огромна част от хората не са разбрали какво в действителност върша. Много е мъчно да го обясня. От " Александровска " отхвърлиха дарението и в това няма никакъв проблем ”, заяви в  предприемачът Ивайло Пенчев.

„ Ще създадем дарението на друго лечебно заведение. С " Александровска " бяхме сме разбрали да им дадем 222 хиляди лева и те да купят 5 апарата, като всеки от тях е по към 37 хиляди лева Условието в действителност беше, че в случай че човек от Walltopia има потребност от лекуване там, то той ще е с преимущество ”, сподели Пенчев.

Той разясни, че в договорът с болничното заведение не е имало изложение на преимуществото за чиновниците на Пенчев.

„ Дарението е на линия и който желае, може да го вземе. Вече има частни лечебни заведения, които са съгласни. Ние ще закупим 20 апарата, като от тях единствено 5 ще дарим с това изискване. Ако желаете го наричайте договорка, не подаяние ” , приключи Пенчев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР