Ултраси на Интер от фракцията “Курва Норд реагираха гневно на

...
Ултраси на Интер от фракцията “Курва Норд реагираха гневно на
Коментари Харесай

Феновете на Интер към Лукаку: Не искаме и да те чуваме

Ултраси на Интер от фракцията “Курва Норд ” реагираха яростно на последното изявление на някогашния футболист на клуба Ромелу Лукаку. След края на предходния сезон нападателят влезе в спор с “нерадзурите ”, откакто спря да подвига телефона си в миг, в който трябваше да се разбере за непрекъснатия си трансфер на “Джузепе Меаца ”. После се оказа, че редом той е преговарял и с Ювентус. Така управлението на Интер взе решение да се откаже от него.

В сряда белгийският национал загатна, че имал доста да каже по тематиката, като хората щели да останат шокирани от разкритията му. Той обаче не даде повече детайлности.

Днес последователите на Интер отново показаха недоволството си от него посредством следното послание:

“Ромелу Лукаку, срамен и непоносим. Не ни интересува какво имаш да кажеш. Не ти желаеме обясненията, даже не желаеме да те чуваме. Ако имаш топки (за което се съмняваме), ела на “Меаца ”. Милано те чака ”.

В последна сметка самият футболист мина в Рома като преотстъпен от Челси. В края на месеца Лукаку би трябвало да се появи онлайн пред почитателите на Интер за дуела сред двата отбора в Милано.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР