Ултрас от Левски изтезава беззащитни животни от години в дома

...
Ултрас от Левски изтезава беззащитни животни от години в дома
Коментари Харесай

Ултрас от Левски изтезава брутални животинки от години

Ултрас от " Левски " изтезава беззащитни животни от години в дома си. Става въпрос за лицето Захари Шулев, изловено от организацията за отбрана на четириногите " Animal Rescue ":

" Човек излиза от вкъщи си и примамва с храна бездомно куче.

Кучето подтичква след него, щастливо размахало опашка.

Четири часа по-късно, същият човек се появява. Носи кучето на ръце и го захвърля край пътя. Кучето не помръдва. Вече не тича, тъй като има счупени кости и голям брой порезни рани. Не маха с опашка, тъй като изпитва неистова болежка.

Там го намират сутринта съседи.

Кучето е Мечо.

Десетина годишно момче, обичливо и доброжелателно.

Сега Мечо е при нас.

Направихме малко следствие. Издирихме и изгледахме видео записите от околни охранителни камери. Не бяхме подготвени за това, което видяхме.

Задавахме въпроси и получихме ужасяващи отговори.

Свидетели описват, че това принуждение продължава от години. Че са чували писъците на безчет кучета и котки, че са намирали осакатените им трупове. Че са търсили подпомагане от полицията, само че не са го получили...

Ние имаме вяра, че с цел да проработи системата, би трябвало да я накараме да работи. Предадохме на полицията записите от камерата, имената на десетки очевидци (сред тях и деца, видели и чули неща, които никой не би трябвало да вижда и чува); епикриза от Централна ветеринарна клиника, където настанихме Мечо за непрекъснато наблюдаване през първите няколко дни, след намирането му. Епикриза, в която се установяват счупените кости и порезните рани.

И до момента в който дружно с лекар Златинов се борим за Мечо, чакаме с неспокойствие полицията и прокуратурата да си свършат работата по метод, който да приключи тази чудовищна свирепост, траяла дълго и лишила неизвестно какъв брой животи.

Защото, съгласно законите на България, насилието против животни е закононарушение. И е време за закононарушенията да има санкции. "

Домът му е в ж.к. " Карпузица ", където десетки от мрежите са в подготвеност да потърсят отговорност от изверга. Според неофициална информация той е и зоофил (упражнява принудително съвокупление с кучета - б.р.).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР