Ултрас, фен на футболния Левски, е бил засечен от будни

...
Ултрас, фен на футболния Левски, е бил засечен от будни
Коментари Харесай

Ултрас от „Левски“ изтезава кучета и котки от години

Ултрас, почитател на футболния " Левски ", е бил засечен от будни консуматори на обществената мрежа като садист, изтезаващ беззащитни животни от години в дома си. Става въпрос за лицето Захари Шулев, изловено от организацията за отбрана на четириногите „ Animal Rescue “, представени от lupa.bg.

По-рано от там оповестиха шокиращата история на кучето Мечо, подмамено с храна от въпросния, а по-късно пуснато от него на независимост в сериозно положение със счупени крака и жестоки контузии. В момента Мечо се намира в известна ветеринарна клиника, а лекарите се надяват с подобаващи интервенции той още веднъж да успее да проходи.  

Междувременно стотици са подготвени да подреден обществен линч на садиста, за който от години се говорело, че се занимава за персонално наслаждение с пребиването на животинки в дома си. Но до момента нито полицията, нито прокуратурата се е задействала по въпроса.  

Домът му е в ж.к. " Карпузица ", на улица " Бяла ружа ", където десетки са в подготвеност да я обсадят, с цел да потърсят отговорност от изверга. Има информация, че той е и зоофил (упражнява принудително съвокупление с кучета - б.р.). Затова и непрестанно издирвал в обществените мрежи разгласи за подаряване на дребни кученца, чиито стопани нямат опция да отглеждат или са намерили инцидентно.

„ София. 12 без 15 през нощта. Човек излиза от вкъщи си и примамва с храна бездомно куче. Кучето подтичква след него, щастливо размахало опашка.

Четири часа по-късно, същият човек се появява. Носи кучето на ръце и го захвърля край пътя. Кучето не помръдва. Вече не тича, тъй като има счупени кости и голям брой порезни рани. Не маха с опашка, тъй като изпитва неистова болежка. Там го намират сутринта съседи. Кучето е Мечо. Десетина годишно момче, обичливо и доброжелателно. Сега Мечо е при нас. 

Свидетели описват, че това принуждение продължава от години, чували писъците на безчет кучета и котки, че са намирали осакатените им трупове.

Търсили подпомагане от полицията, само че не са го получили... Полицията е олучила записите от камерата, имената на десетки очевидци (сред тях и деца, видели и чули неща, които никой не би трябвало да вижда и чува); епикриза от Централна ветеринарна клиника, където настанихме Мечо за непрекъснато наблюдаване през първите няколко дни, след намирането му.

Епикриза, в която се установяват счупените кости и порезните рани. И до момента в който дружно с лекар Златинов се борим за Мечо, чакаме с неспокойствие полицията и прокуратурата да си свършат работата по метод, който да приключи тази чудовищна свирепост, траяла дълго и лишила неизвестно какъв брой животи. Защото, съгласно законите на България, насилието против животни е закононарушение. И е време за закононарушенията да има санкции ".

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР