Ултраматонецът Краси Георгиев си поставя ново предизвикателство. Той ще прекара

...
Ултраматонецът Краси Георгиев си поставя ново предизвикателство. Той ще прекара
Коментари Харесай

Ултраматонецът Краси Георгиев ще прекара 15 дни в клетка

Ултраматонецът Краси Георгиев си слага ново предизвикателство. Той ще прекара 15 дни в изолираност в стъклена клетка. Това предизвикателство е първо в международен мащаб, а идеята му е за събиране на средства за предварителна защита на разнообразни зависимости.

Около 10:30 часа Краси Георгиев влезе в стъклената клетка, където ще остане 15 дни в цялостна изолираност. В нея има единствено пътека за бягане и легло.

Той е взел участие в голям брой надпревари - едно от които за 216 км пробягани километра (най-тежкият маратон в Долината на гибелта в Съединените америнаски щати). Включвал се е и в „ Маратон на пясъците “, където тича в мароканската пустиня 240 км. Тичал е и по време на ултрамаратона  в Бразилия, където минава през джуглата „ Бразил 135+ “ (трасето е с дължина 257 км). 

Краси тича из целия свят и го прави основно с благотворителна цел. А от през днешния ден, ще бъде заключен сред четири стени поради благотворителната си идея – за информиране и помощ на младото население, което е най-податливо към всякаква взаимозависимост (дигитална, към опиати и алкохол), предава бТВ.

През цялото време положението на Краси, ще се следи от екип  експерти, които ще събират данни за резултата от обществената изолираност.

Дали ще успее да издържи?
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР