Ултрамаратонецът Андрей Гридин оцеля, след като измина невероятните 220 км

...
Ултрамаратонецът Андрей Гридин оцеля, след като измина невероятните 220 км
Коментари Харесай

Андрей Гридин оцеля след 220 км за 38 часа

Ултрамаратонецът Андрей Гридин оцеля, откакто измина невероятните 220 км за 38.14:31 ч в Обиколката на софийските манастири. Той мина през 25 божи храма в границите на два дни при денивелация от 7000 м. Първоначално маршрутът беше обмислен на 212 км, само че данните от бруталния преход на казахстанеца с български паспорт демонстрираха по-голям километраж.

Гридин започва в петък сутринта към 8 ч. Финалът беше малко преди среднощ в събота в региона Бонсови поляни над Горна баня.След финала положението на Гридин беше положително, само че той беше извънредно гладен. Ултрамаратонецът взе участие на олимпийските игри в Сочи през 2014 година в ски бягането.Маршрутът на Гридин ще бъде изминат още веднъж, само че за три дни от участниците в ултрамаратона " Софийски манастири " (14-16 септември). Самият бегач ще има потребност от няколко дни, с цел да се възвърне.Гридин стартира да се занимава с сходни тествания, откакто завоюва обиколката „ Витоша 100 “ през 2015-а, освен това с рекордно бързо време. Това беше неговото първо съревнование. През 2017-а ултрамаратонецът дублира своето достижение, само че тогава изискванията бяха ужасяващи.

В началото на годината казахстанецът счупи своя връх за най-дълго тестване. Той измина 270 км на съревнование в Испания.
" България Днес "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР