Ултиматум за поне три точки от предстоящите две евроквалификации е

...
Ултиматум за поне три точки от предстоящите две евроквалификации е
Коментари Харесай

Кръстаич има поставен ултиматум за мачовете с Литва и Сърбия, бият му шута, ако не го изпълни

Ултиматум за най-малко три точки от идните две евроквалификации е получил националният селекционер Младен Кръстаич. На трикольорите следва посещение в събота на Литва, а по-късно във вторник, 19 юни, одобряват любимеца в група G Сърбия.

Треньорът застана отпред на националите предишното лято. Той размени освободения след 2:5 от Грузия Ясен Петров. Официалният му дебют бе на 23 септември 2022 година в домакинския триумф с 5:1 над Гибралтар в Лигата на нациите. След това бяха реализирани победи над Северна Македония (1:0 в същия турнир) и Кипър (2:0 в контрола), както и тъждество при аудиенция на Люксембург (0:0) в другарска среща.

На база на тези резултати президентът на БФС Борислав Михайлов и техническият шеф на федерацията Георги Иванов-Гонзо сложиха за цел класиране на отбора на европейско състезание. Това обаче се оказа прекомерно огромна лъжица за подмладения и много изменен състав.

На процедура единствено след два дуела сме навън от играта за класиране на континенталния конгрес през 2024 година в Германия. На 24 март трикольорите изгубиха с 0:1 от Черна гора в Разград, а три дни по-късно бяха разрушени в Будапеща - 0:3 от Унгария. Така България е на последно място в класирането.

Още напролет се заприказва, че Младен Кръстаич може да се раздели с националния тим и да поеме клуб от Израел. Такава опция към момента съществува. При нови два неуспеха - против Литва и Сърбия, не е изключено сърбинът самичък да подаде оставка и да потърси развиване на кариерата си на друго място. А в случай че продължаваме да сме на дъното, то може да му бъде посочена и вратата, написа " Тема Спорт ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР