Ултиматум от Руската федерация към България няма. Повтарям – няма.

...
Ултиматум от Руската федерация към България няма. Повтарям – няма.
Коментари Харесай

Григор Лилов: Няма ултиматум от Русия, това е шантаж от Митрофанова

Ултиматум от Руската федерация към България няма. Повтарям – няма. Има шантаж, изработен персонално от дипломат Елеонора Митрофанова и единствено от нейно име. Това твърди известният с ексцентричността си публицист Григор Лилов и ползва доказателства за мнението си.

Имаме спецоперация с агитационен темперамент, в чиито мрежи да се заловен „ улавите българи”, както и друга за минимализиране на някои вреди поради двойна агентура.
Пак дублирам - нямаме дипломатическа нота, камо ли пък ултиматум.

ЗАЩОТО НОТАТА Е СТАНОВИЩЕ НА ДАДЕНО ПРАВИТЕЛСТВО ИЛИ ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО ДО ДРУГО ПРАВИТЕЛСТВО ИЛИ ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО.

В случая обаче в това писмо няма мнение на съветското държавно управление до българското, нито на съветското Външно министерство до българското.
Има единствено опасност на лицето Митрофанова, че тя в качеството си на представител на нейната си страна ще предложи на нейните си шефове, които управляват съответните институции, да подхващат крайни ограничения към България, включително и спиране на дипломатическите връзки.



Ключовите изречения са две " (аз) ще предложа " и " на съветското управление "
Цитирам съответния откъс от писмото на Митрофанова:
„ … пред съветското управление ще бъде неотложно подложен въпроса за закриване на Посолството на Руската федерация в България”.

Значи изобщо, още не е поставян за решение в съветското Външно министерство, в съветското държавно управление, пред съветския президент Владимир Путин. И към този момент никой не го сложил, включително и дипломат Еленеора Митрофанова. СЛЕДОВАТЕЛНО НЯМАМЕ УЛТИМАТУМ, А ЛИЧЕН ШАНТАЖ НА ПОСЛАНИК МИТРОФАНОВА.

С това писмо – неговият неприемлив звук като към колония и слагането на периоди в него дипломат Митрофанова плаче за експулсиране. Ако в съветското Външно има разбиращи от работата си ръководители на тяхната дипломация, едва ли ще експулсираме Еленонора Митрофанова – те сами ще си я отзоват.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР