Улов на митничарите от Дунав мост 2 при ВидинВ Русе

...
Улов на митничарите от Дунав мост 2 при ВидинВ Русе
Коментари Харесай

Спряха контрабанда на 318 000 цигари за Германия

Улов на митничарите от " Дунав мост 2 " при Видин
В Русе хванаха и 72 бутилки незаконен алкохол

Митничари от пункта на " Дунав мост 2 " при Видин задържаха 318 000 къса - 15 900 кутии, цигари.
Инспекторите спрели за инспекция напускащ страната ТИР с българска регистрация. Водачът пътувал за Германия и показал документи, че транспортира разнообразни артикули.

Митническите влезнали в каросерията и в предната част, под легално транспортиран товар, намерили две палети с цигари. Всички кутии били облепени с български акцизен бандерол. Тъй като за тази акцизна стока не са показани каквито и да е документи, пратката е конфискувана, а на лидера е формиран акт за административно нарушаване.

По същото време митничари от " Дунав мост " в Русе задържали още 9000 къса - 450 кутии, цигари в микробус, излизащ от страната. Тютюневите произведения са открити в багажа на пасажер, който с изключение на цигарите пренасял и 72 бутилки с високоалкохолни питиета. И в този случай незаконните акцизни артикули били с български бандерол.
Според специалисти износът на цигари и алкохол от нашенци към Западна Европа от 2-3 години е всеобщ спорт, защото цените на едни и същи марки там са от 3 до 5 пъти по-високи от нашенските.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР