Улиците на Мешених, един от кварталите на германския град Кьолн,

...
Улиците на Мешених, един от кварталите на германския град Кьолн,
Коментари Харесай

Плъхове плъзнаха из квартал на Кьолн

Улиците на Мешених, един от кварталите на немския град Кьолн, са безусловно завладяни от плъхове. Вината за нашествието е и на самите поданици, доста от които изхвърлят отпадък и хранителни боклуци непосредствено от прозорците си. В региона живеят представители на към 60 националности - и не всички от тях приказват немски, разясняват в редакцията на немския народен всекидневник Die Welt.
„ Просто се разхождате по улиците и виждате стотици плъхове, от които жителите на многоетажните комплекси просто изтръпнат. Лошата вест е, че те се популяризират от ден на ден и повече. И жителите не са напълно почтени в тази обстановка, тъй като за мнозина, явно хвърлянето на боклука на улицата се е трансформирало в рутинна активност и това, несъмнено, притегля плъховете “, изяснява изданието, предава организация Фокус.
 Откриха бомба в кутия във трен в Кьолн Откриха бомба в кутия във трен в Кьолн
Самоделно взривно устройство беше намерено нощес във трен, спрян в хранилище в Кьолн, оповестява „ Билд “. Бомбата, скрита в картоне...
За плъховете има богато пиршество. Местният регион на Кьолн е парадайс за тях –дори и детската площадка, където доста родители от дълго време не пускат децата си да играят поради боязън да не бъдат ухапани от гризачите.
Представители на към 60 националности живеят в региона и множеството от тях са обществено слаби. През годините всички обществени и просветителни планове се провалиха. Градските управляващи са лимитирани в дейностите си, защото 1200 жилището са частна благосъстоятелност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР