Улици, омазани с кучешки изпражнения и боклук, и препълнени с

...
Улици, омазани с кучешки изпражнения и боклук, и препълнени с
Коментари Харесай

`Живея в най-мрачното село в Обединеното кралство, има едно положително нещо, което ни държи тук`

Улици, омазани с кучешки изпражнения и отпадък, и претъпкани с колабиращи употребяващи опиати - ето по какъв начин жителите живеят в това, което назовават ​​„ най-мрачното село в Обединеното кралство “, разказват живота си.

Местните във Федърстоун, в южен Стафордшир, настояват, че техният регион е цялостен с антисоциално държание, което ги кара да се опасяват да разхождат кучетата си през нощта. Селото е заобиколено от три пандиза, само че жителите споделят, че пандизчиите са по-добре вътре, в сравнение с на открито.

Множество здания стоят изоставени, като къщите са оставени да се разрушават - единствено една къща-близнак на Cannock Road наподобява е прерязана на половина, като спалнята на горния етаж е оставена на милостта на времето. Историческата механа на селото Червено, бяло и синьо беше затворена и остава оградена със счупени прозорци и заобиколена от охранителни огради.

Новопостроена автобусна спирка неотдавна беше подпалена, до момента в който жителите се оплакват от възходящ брой дупки, появяващи се по пътищата....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР