Улица в сливенското село Крушаре е непроходима и осеяна с

...
Улица в сливенското село Крушаре е непроходима и осеяна с
Коментари Харесай

В Крушаре недоволни, газят в кал и дупки

Улица в сливенското село Крушаре е непроходима и осеяна с дупки, а възрастните хора не могат да стигнат до къщите си, алармираха фенове на бТВ в рубриката „ Аз, репортерът “.

Местните са подали сигнал и до община Сливен, само че остават без отговор. Според кмета на селото пари за ремонт на рисковата улица към този момент няма.

След дъжд улицата е проходима единствено с ботуши, описват хората.

Опасният преход по заледената и цялостна в водни ями улица е ежедневие от години за възрастните. Пазаруването в близкия магазин е същинско тестване за тях.

Преди пет години дядо Георги паднал в една от дупките пред дома си. Възрастният мъж едвам оживял и предложил да построи бордюри със лични средства. Казва, че кметът на селото не му разрешил.

Кметът на Крушаре предлага на хората единствено вяра, тъй като пари за ремонт няма.

„ Сигурно ще стане, само че по кое време ще стане и аз не мога да ви кажа. Ако няма вяра, по какъв начин да живеем. Тази улица като я гледат каква вяра да имат? Много улици са такива. Община Сливен знае за улицата, те всичките проблеми по селата са такива “, разяснява кметът Димо Станков.

Шофьорите от селото заобикалят улицата, само че за живеещите в квартала това е невероятно. Ремонтите и счупените коли са всекидневие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР