Улица в Район Северен , която влезе в ролята на

...
Улица в Район Северен , която влезе в ролята на
Коментари Харесай

Положението на обхода на Брезовско шосе става все по-зле, пълни с вода кратери дебнат за жертви

Улица в Район „ Северен ”, която влезе в ролята на обходен маршрут, до момента в който Брезовско шосе е в ремонт, продължава да плаши пловдивчани, които алармираха до TrafficNews.  След десетки позвънявания  от тяхна страна в общината и на 112, усъвършенстване по  проблема няма, а в противен случай,  положението на улица „ Полет ” става все по –зле.  По думи на водачи кратерите нарастват, като казусът на улицата не са единствено в дупките. След миналите дни, в които времето беше дъждовно, улицата придобива тип на море.  Именно тогава се появява и рискът от случай, тъй като водата покрива дупките, които скрито дебнат гумите на колите.
Прочетете още
Буквално пловдивчани са принудени ежедневно да почупват колите си, тъй като по думите им другият  маршрут- Брезовско шосе също е в окаяно положение и не е добра опция на минаване.

TrafficNews   към този момент беседва по отношение на тематиката с кмета на регион „ Северен ”  Венцислава Любенова . В предходния материал тя съобщи, че, с цел да бъде възобновена настилката се изисква бюджет, като е заложила предпочитани оферти от жители, за които огромна Община към момента не е ясно дали ще отпусне нужния бюджет.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР