Улица Елин Пелин в Благоевград тъне в кал около две

...
Улица Елин Пелин в Благоевград тъне в кал около две
Коментари Харесай

Защо улица в Благоевград тъне в кал около две години

Улица " Елин Пелин " в Благоевград тъне в тиня към две години. Улицата  остава неремонтирана за неустановен интервал от време , шефът на компанията реализатор не е подписал документ за обновяване на дейностите, оповестиха от Общината.

Управителят на компанията не се е отзовал на покана, отправена от Общината, с цел да бъдат подписани документите за обновяване на строителните-монтажни работи по ул. „ Елин Пелин “, намираща се в непосредствена непосредственост до бул. „ Св. св. Кирил и Методий “. Така, на процедура все още не е известно за какъв интервал от време тя ще остане в тиня.
 Община Благоевград
През юни 2021 година обектът е спрян заради несъответствия на работните коти на бордюрите и входните площадки. След намиране на планово решение, компанията строител беше поканена от Общината да подпише Акт 11, което на процедура да разреши работен развой на място, само че все още документите не са парафирани.

Съгласно подписания контракт, по време на предходното общинско управление, по ул. „ Елин Пелин “ следва да бъдат построени тротоарни настилки, улично осветяване , както и да бъде положена асфалтова настилка.
 Община Благоевград
„ Очаквам от господин Динков да подходи отговорно и правилно, с цел да може строително-монтажните работи да бъдат осъществени качествено и в период . Ще прибавя, че на компанията има преведен задатък още по времето на ръководство на предходния кмет Румен Томов “, разяснява по време на конференция кмета Илко Стоянов.

В случай, че компанията реализатор не предприеме нужните дейности, договорът ще бъде преустановен.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР