Улица Алеко Константинов се намира в центъра на град Бургас,

...
Улица Алеко Константинов се намира в центъра на град Бургас,
Коментари Харесай

Община Бургас иска мнението на хората за промяна във визията на улица

Улица " Алеко Константинов " се намира в центъра на град Бургас, покрай учебно заведение " Св. Кирил и Методий " и площад " Тройката ". Въпреки централното и място, тя е в доста неприятно положение.

Община Бургас ще финансира цялостното и видоизменение.
Това е заложено в финансовата стратегия на бюджета за 2019 година, който чака утвърждението на общинската сесия в края на месец януари. За да бъдат удовлетворени всички, общината дава опция на бургазлии да изразят мнение, да дадат оферти и да вземат участие в полемика по плана.
Ремонтът на улицата включва замяна на настилките, основаване на нови зелени площи, слагане на пейки, оформяне на кътове за отдих, ново осветяване и видеонаблюдение. Старите павилони ще бъдат заменеи с нови и по-красиви от дърво, стъкло и метал. По този метод още една дребна улица в града ще придобие неповторим тип.
Процесът на обновяване, към този момент стартира на улиците " Лермонтов ", " Шипка ", " Отец Паисий ", " Иларион Макариополски ", " Успенска ", " Гео Милев ", " Граф Игнатиев " и " Константин Фотинов ", които също са в остарялата част на Бургас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР