Улично куче нахапа две деца в Асеновград. В социалните мрежи

...
Улично куче нахапа две деца в Асеновград. В социалните мрежи
Коментари Харесай

Куче нахапа две деца в Асеновград

Улично куче нахапа две деца в Асеновград. В обществените мрежи жителите на Асеновград се готвят за митинг, защото градът се напълнил с бездомни кучета, а общината не предпрела никакви ограничения.

8-годишното дете от Асеновград, нахапано от агресивното животно, е получило разкъсна рана на крайници и пострадвания в региона на ухото, описаха близки на фамилията. След двудневни грижи в Клиниката по ортопедия и травматология на УМБАЛ "Свети Георги ", детето е изписано през днешния ден, оповестиха от Нова телевизия.

Инцидентът се е разиграл на улица "Отец Паисий " тази неделя. Около 18 часа момчето, дружно със свои другари, се прибирало у дома, когато ненадейно пред тях изскочило кучето и нападнало децата.

Хора в близост незабавно се притекли на помощ и алармирали и на тел. 112. На място пристигнала кола за спешна помощ, която откарала потърпевшото момче в болница в Пловдив.
За случая е сезирана Районната прокуратура в Асеновград, тъжба ще баде подадена и до общинската администрация в града.
Това е втора тъжба против същото бездомно животно, нападнало друго друго дете няколко дни преди този случай. Хората в региона упорстват за незабавни ограничения и справяне с безстопанствените кучета, които от ден на ден се множат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР