Уличен екшън с участието на Джино Бианкалана се е разиграл

...
Уличен екшън с участието на Джино Бианкалана се е разиграл
Коментари Харесай

След Бъкстон и Манастирски: Джино Бианкалана блокира и Драгалевци

Уличен екшън с присъединяване на Джино Бианкалана се е разиграл преди няколко дни в „ Драгалевци “. Двукратният победител от „ Биг Брадър “ е блокирал с колите си една от улиците в столичния квартал, гневен на община „ Витоша “, описаха поданици.

От известно време Бианкалана стопанисва хотел и ресторант в „ Драгалевци “. Над него обаче преди дни почнали ремонтни действия по канализацията в квартала.

Камионите, извозващи тиня, за нула време окаляли улиците в региона. Въпреки молбите на живущите в близост столичани, от общината не се погрижили да подсигурят на терен водоноски, които да почистват нечистите сектори.



Екшънът се разиграл предходната събота, когато Бианкалана блокирал пътя на камионите с аленото Бентли и джипа си. В продължение на няколко часа тежкотоварните транспортни средства стояли на улицата, дружно с товара си.

За да разрешат разногласието на място пристигнали 3 патрулки на полицията. В последна сметка след акцията на Джино, от общината клекнали да изпратят водоноски, които да измият изкаляните улици.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР