Уличен базар От деца на деца ще се състои на

...
Уличен базар От деца на деца ще се състои на
Коментари Харесай

Благотворителен детски базар ще набира средства за Карин дом във Варна на 1 юни

Уличен базар " От деца на деца " ще се състои на 1 юни във Варна, оповестиха за Българска телеграфна агенция уредниците от съдружие " Пространствата на Варна ". Той ще заеме пространството пред Градската художествена изложба. В него деца могат да предложат за обмен свои играчки, облекла, аксесоари или колела и тротинетки.

Събитието има благотворителен темперамент, прецизираха уредниците. На мястото ще бъде сложена кутия за дарения, а събраните средства ще бъдат употребявани за Детския фонд на " Карин дом ", който обезпечава финансова резистентност на услугите по ранна намеса и терапия за деца със специфични потребности.

Желаещите да се включат като продавачи могат да подадат авансово поръчка до уредниците, както и да обезпечат щанда, на който ще изложат стоките си. От сдружението ще обезпечат етикети за цените, вода и почерпка за участниците.

Инициативата Уличен базар " От деца за деца " e продължение на плана Reconnect the City, който реализира " Пространствата на Варна ". Първото издание на благотворителното събитие бе на 22 септември на ул. " Охрид " в границите на Европейския ден без коли, припомниха от организацията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР