Ул. „Май”, която се намира на няколко метра от Главната,

...
Ул. „Май”, която се намира на няколко метра от Главната,
Коментари Харесай

Обещават ремонт на улица без асфалт на две крачки от Главнат...

Ул. „ Май”, която се намира на няколко метра от Главната, ще бъде асфалтирана в най-скоро време. Това заричане даде пред общинските съветници зам.-кметът Пламен Райчев по време на дебатите за изменението на бюджета на община Пловдив за тази година.



Преди това доктор Веселка Христамян от Демократична България изиска за ул. „ Май” 80 000 лв., като подсети, че тръбите са сменени преди една година и от този момент хората вървят по трошляк и пръст. „ Живеещите са доста притеснени”, акцентира доктор Христамян.

" Завършването на ремонта се забави, тъй като публичната поръчка беше обжалвана ", изясни зам.-кметът и увери, че скоро ще бъде подписан контракт с изпълнителя. По негови думи за асфалтирането на ул. " Май " са задоволителни 40 000 лв..



Корекцията на бюджета се прави, тъй като има нарастване на приходите вследствие на нови траншове от републиканския бюджет за държавно делегирани действия и растеж на локалните доходи. Средства се дават за ремонт на покрива на СУ „ Черноризец Храбър” и ДЯ „ Палечка”, а също по този начин за детски ясли на ул. „ Иван Рилски” и ОУ „ Захари Стоянов”.

Снимки от Наташа Манева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР