ул. Хан Аспарух N57Кметът на район Централен“ , зам. –

...
ул. Хан Аспарух N57Кметът на район Централен“ , зам. –
Коментари Харесай

Нов аквариум радва децата в ДГ Каменица

ул. " Хан Аспарух " N57

Кметът на регион " Централен “, зам. – кметът Фиданка Кацарева и шефът на Природонаучния музей в Пловдив гл. ас. доктор Огнян Тодоров бяха публични посетители на тържеството под надпис " С грижа и обич за природата “ в детска градина " Каменица “.

Те разгледаха и еднометровия аквариум с десетки разноцветни рибки, построен със средства от план, извоюван от детското заведение по ПУДООС. В специфични шкафове от двете му страни са сложени 2 и 3D модели на разнообразни типове морски жители в действителни размери, просветителни карти и табла.

Малчуганите от 4-та група на детското заведение поздравиха гостите с песничка и танц за рибките, а след това им демонстрираха изложбата с експонати, сътворени от тях от естествени материали, във връзка Европейската седмица за понижаване на отпадъците /20-28 ноември 2021 г./

Кметът на регион " Централен “ поздрави децата за прелестното осъществяване и пожела Коледа да им донесе мечтаните от тях дарове.

За любознателните природолюбители и бъдещи първокласници, той подари на шефа на ДГ " Каменица “ Илиана Христова " Българска известна енциклопедия “, в която са събрани над 30 000 забавни публикации от разнообразни сфери на науката.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР