Укриващият се в Дубай хазартен бос Васил Божков обяви намерението

...
Укриващият се в Дубай хазартен бос Васил Божков обяви намерението
Коментари Харесай

Васил Божков прави избори за нов собственик на “Левски“

Укриващият се в Дубай хазартен необут Васил Божков разгласи желанието си да организира “електронно гласоподаване “ за установяване на новия притежател на “Левски “. Той разгласява анкета на страницата във фейсбук, посредством която този въпрос би трябвало да решен.

“Когато един министър председател се опасява или не може да се подпише, идва време за избори. Съгласни ли сте новият притежател на акциите на ПФК “Левски “ да бъде избран посредством електронно гласоподаване? “, е написал Божков.

През последните дни юристите са разграничени по въпроса кой е притежател на " Левски ". На 8 май близкият до Божков предприемач и в действителност притежател на акциите на " Левски " Георги Попов ги джироса на премиера Бойко Борисов.

От своя страна министър председателят отхвърли да ги одобри и сега те са в касата на стадион " Георги Аспарухов ". Според някои адвокати, желае или не, министър председателят Бойко Борисов не може да откаже да одобри акциите. В същото време Борисов единствено номинално се води притежател, в случай че не е вписан в книгата на акционерите като подобен.

Авторът на Търговския закон проф. Огнян Герджиков първо разгласи, че министър председателят е притежател на футболния клуб, само че след това размишления, откакто видя във Facebook фотоси на джирото. Според него акциите са били джиросани погрешно и притежател на тима си остава Георги Попов. Това е позицията и на оперативното управление на футболния клуб.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР