Укриващият се от месеци бивш следовател Петьо Петров - Еврото

...
Укриващият се от месеци бивш следовател Петьо Петров - Еврото
Коментари Харесай

Петьо Еврото подаде сигнал за корупция до Лаура Кьовеши

Укриващият се от месеци някогашен следовател Петьо Петров - Еврото подаде сигнал за корупция до европейския основен прокурор Лаура Кьовеши , оповестява БГНЕС.

В сигнала си той показва, че е давал подкупи на европейския делегиран прокурор Теодора Георгиева. Схемата работила в интервала 2019-2023 година Георгиева взимала крупни суми от някогашния следовател, с цел да оказва въздействие върху следствия.

Петьо Петров акцентира, че е давал по 10 000 лв. месечно на прокурора . Парите той предавал персонално във ВИП залата на ресторанта " Осемте джуджета ". Бившият следовател показва лицето, който бе задържан през юни преди да даде конференция за " Осемте джуждета ", като собствен помощник.

В сигнала си Петров акцентира, че откакто прокурор Георгиева почнала да отсъства постоянно от страната, парите й се предавали като се прибирала и на комфортни за нея места. В подмяна на това тя поела уговорката да оказва въздействие върху съответни досъдебни производства, които трябвало да приключат съгласно неговите инструкции.

Припомняме, че Петьо Петров - Еврото закупи известност около следствието " Осемте джуджета ". В края на месец май той бе. Бившият следовател напусна страната. Различни зиточнции настояват, че той се.
 Дубай не открива Пепи Еврото, Министерство на външните работи го търси и в покрайнините
Дубай не открива Пепи Еврото, Министерство на външните работи го търси и в покрайнините

Министерството на външните работи отправило питане към Дубай
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР