Укрепваш бандата си като елиминираш външна заплаха, освен това си

...
Укрепваш бандата си като елиминираш външна заплаха, освен това си
Коментари Харесай

Смъртоносни престрелки рушат шведската социалдемокрация

" Укрепваш бандата си като елиминираш външна опасност, също така си възвръщаш престижа ": смъртоносното споразумяване на сметки сред бандите в " кварталите " нарушава пакта за тъждество, върху който е построена шведската социалдемокрация.

Еди Павер можеше да заплати кървава цена за участието си в такова " семейство ", където свещените връзки сред членовете изискват цялостна преданост.

" Идеята е да се укрепи общността и да се покаже кой е най-силният, най-смелият ", изяснява за Агенция Франс Прес някогашният 47-годишен пандизчия от хърватски генезис, който през днешния ден е вън от тази среда.

През 2018 година в Швеция при повече от 300 престрелки починаха 45 души, а 135 бяха ранени, до момента в който общото количество на умишлени убийства е измежду най-ниските в света (1 на 100 000), по данни на полицията.

Кървавите престрелки непрестанно се усилват и предходната година доближиха рекордно ниво. Но 2019 година може да стане следващата черна година: за първото полугодие Стокхолм записва толкоз убити, що се касае за цялата 2018 г.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР