Украйна заяви днес, че ще продължи да разбива всички проруски

...
Украйна заяви днес, че ще продължи да разбива всички проруски
Коментари Харесай

Украйна се зарече да разбие всички проруски структури на своята територия


Украйна съобщи през днешния ден, че " ще продължи да разрушава " всички проруски групировки, откакто Лондон упрекна Москва, че се стреми да откри проруски водач в Киев, съобщи Франс прес.

" Държавата ни ще продължи политиката си да разрушава всички олигархически и политически структури, способни да работят за дестабилизация на Украйна или съучастници на (руските) окупатори ", съобщи Михаил Подоляк, консултант на шефа на президентската администрация в Киев, в писмен коментар, изпратен до организацията.

" Името на някогашния народен представител Евгений Мураев, апетитен от Лондон като евентуален претендент за началник, който Москва желае да сложи в Киев, не изненадва ", написа служителят.

" Правителствата на нашите сътрудници започнаха да посочват нещата с имената им и да излагат на показ " другари на Русия ", показва удовлетворение Подоляк, припомняйки скорошно решение на Вашингтон да наложи наказания на четирима украинци, в това число двама настоящи депутати, упрекнати, че работят с съветските секрети служби, оповестява Българска телеграфна агенция.

" Британските данни допълват листата с видни персони, " подбрани " от Кремъл за да се пробват да прокарват съветските ползи ", добавя той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР