Украйна заяви днес, че е потопила друг руски военен кораб

...
Украйна заяви днес, че е потопила друг руски военен кораб
Коментари Харесай

Унижението на Владимир Путин като военен кораб за £55 милиона, „потопен от морски дрон камикадзе“

Украйна съобщи през днешния ден, че е потопила различен съветски боен транспортен съд при нахлуване от морски дрон камикадзе.

Кадрите демонстрират трагична офанзива на черноморския ракетен транспортен съд Ивановец на стойност 55 милиона английски лири, който беше ударен от голям брой дронове край анексирания Крим. Съдбата на екипажа, който устоя на офанзивата и стреля по дюните, не е известна, само че се притеснява, че минимум 33 са починали. „ В резултат на редица директни попадения в корпуса съветският транспортен съд получи щета, несъвместима с по-нататъшно придвижване – „ Ивановец “ се наклони към кърмата и потъна “, заяви Telegram каналът на Военен осведомител.

боен транспортен съд беше в морското езеро Донузлав, залив западно от Крим, употребен за военни кораби. Руснаците не са удостоверили публично удара, само че пропутинските военни телеграм канали го направиха. Един рапортува: „ Трябва да отдадем заслуженото на екипажа. Те се бориха до последно Дори след три удара по кораба можете да видите по какъв начин се стреля по военноморския дрон. "

Смята се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР